Poolservice

På Sydgripen har vi lång erfarenhet av att bygga, renovera och underhålla pooler. Vår målsättning är att göra ditt poolägande så enkelt som möjligt och att maximera livslängden på din pool och poolutrustningen. 

Uppstart och nedstängning

 • Kontroll av vattenkvalitet
 • Igångsättning/nedstängning av poolteknik
 • Pooldammsugning
 • Vintersäkring av utrustning
 • Prioritering vid säsongs- start och slut

Prisexempel för standard 4x8m pool: 7.500 kr

Grundläggande service

 • Regelbundet underhåll av din pool förlänger livet på din utrustning och förhindrar missfärgning av exempelvis inlopp, lampor och bräddavlopp.

  • Kontroll av värmepump och övrig utrustning
  • Kalibrering av klorinator, kontroll av vattenkvalitet och byte av UV lampa vid behov
  • Kontroll av bräddavlopp, inlopp och belysning
  • Poolkemi

Prisexempel för standard 4x8m pool: 6.500 kr

Serviceabonnemang

För ett bekymmersfritt poolägande erbjuder vi ett serviceabonnemang där vi tar hand om din pool utifrån dina förutsättningar. Abonnemanget inkluderar uppstart- och nedstängning av poolen, en grundläggande service och påfyllnad av poolkemi vid behov.

Om så önskas kan vi även regelbundet rengöra poolen och säkra vattenkvaliteten under säsongen utifrån ditt specifika behov. Kontakta oss för att få ett förslag utifrån dina önskemål.

Prisexempel för standard 4x8m pool utan städpaket: i snitt 950 kr/månad (inkl årsavgift)

Service till hotell- och spa anläggningar

Vi har lång erfarenhet av service av anläggningar med utökat krav på kontroller och dokumentation. Kontakta oss gärna för mer information.

Vi utför alla former av tjänster inom poolservice

Poolskydd

Saknar du eller vill du byta ut ditt nuvarande pooltak eller täcke så hjälper vi dig gärna med rådgivning för att komma fram till det bästa alternativet för just din pool

Linerservice

Om din liner har blivit skadad eller behöver du ett mindre underhåll så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss gärna för att boka en felsökning av din pool.

Driftsättning

Vi erbjuder enkel driftsättning eller nedstängning av din pool före och efter säsongen. Vi har även ett antal standarderbjudande för att hjälpa dig med förberedelser och avslut av säsongen samt generell poolservice för att maximera livslängden på din investering.

Teknikrum

Vi hjälper dig bygga teknikrum, renovera ditt befintliga eller felsöka och åtgärda problem med pooltekniken

Kringliggande miljö

Poolen ska passa in i din trädgård och erbjuda en full upplevelse. Vi kan rådgiva dig när det gäller pool- och trädgårdsbelysning, trädäck, klinkerdäck etc. för att maximera upplevelsen av ditt poolområde.

Poolkemi

I samarbete med Pahlén levererar vi all kemi som behövs för driften av din pool. Poolkemi ingår i flera av våra standardpaket, men du kan också smidigt beställa via vår hemsida så kommer vi ut och levererar vad ni behöver.

Service till hotell- och spaanläggningar

Vi har lång erfarenhet av service av anläggningar med utökat krav på kontroller och dokumentation. Kontakta oss gärna för mer information.