Poolbyggnation Malmö

Drömmer du om att ha en egen pool i din trädgård? Vi på Sydgripen Entreprenad kan hjälpa dig förverkliga din dröm. Vi hjälper dig igenom hela processen, från planering, grävning och gjutning. Sydgripen Entreprenad hjälper villaägare och fastighetsägare med poolbyggnationer i anslutning till deras altaner och trädgårdar i hela Skåne.  

Det är en del att tänka på när man ska bygga pool såsom bad djup och om man har sluttande tomt och om man ska ha fristående eller nedgrävd pool. Därför finns vi här för att hjälpa er med planering av er pool. Vi bygger med kvalité och vi vill att er pool ska skänka er glädje i många år. I anslutning till poolen finns våra duktiga hantverkare att tillgå för att bygga ert trädäck eller bygga trädäcket i anslutning till er altan. 

 

Vi brukar rekommendera våra kunder att påbörja byggnation av sin pool på hösten av olika anledningar:

  • Du får tid att planera och utvärdera under sommaren hur du vill ha det och tänka igenom alla valen. 
  • Det är kortare leveranstid på pooler på hösten eftersom på våren och sommaren vill alla köpa på samtidigt. 
  • Att få tag på en grävare under sommaren är nästintill omöjligt men betydligt enklare under hösten.
  • Beroende på om du ska ha sten eller trall runt poolen så hinner du ha allt klart inför vårsäsongen.
  • Tomten hinner återhämta sig och har man varit tvungen att så nytt gräs så är chansen stor att det hunnit börja växa gräs så fort värmen kommit.
  • Största fördelen med att poolbyggnation på hösten är att du har en pool redo för ett premiärdopp så fort värmen tillåter.

 

Du vet väl att du kan nyttja ROT-avdraget vid poolbyggnation i anslutning till hemmet, det gäller dock inte materialet utan hantverkararbetet vid själva poolbyggnationen. 

Tveka inte på att höra av er till oss med era frågor och funderingar.