Elektriker Malmö

Våra elektriker i Malmö har alltid en god uppfattning om vad som är möjligt. Oavsett om det handlar om köksrenovering, utbyggnad av huset, nya installationer, montering av uttag eller belysning – vi kan också hjälpa till med ventilation och elanslutningar för ditt hus. Vi har kunskapen och erfarenheten – och självklart försäkringsskydd – för att göra elinstallationer överallt.

Förutom att installera elarbetena erbjuder vi självklart kvalitetsservice på löpande basis. Oavsett om det handlar om underhåll av befintliga installationer eller hjälp med att planera nya installationer.

Elektriker i Malmö med erfarenhet

Våra elektriker i Malmö har erfarenhet av allt som har med el att göra. Så oavsett om det handlar om att montera uttagspluggar, byta ut belysningsarmaturer eller installera ytterligare belysning – eller om du vill åtgärda den där dåliga ledningen som du inte visste att du hade – är vi redo att hjälpa dig.

Rot-avdrag på elarbete

Glöm inte att du som privatperson har rätt till rot-avdrag på många av tjänsterna som utförs av en elektriker. Rot innebär att du får ett avdrag på 30% av arbetskostnaden. Läs mer om du har rätt till rot-avdrag på skatteverkets hemsida. 

Elektriker Malmö

Elinstallationer utan risk

Våra elektriker i Malmö har många års erfarenhet inom sitt område och vet hur man tar sig an även de svåraste eljobben. De är också utbildade för att utföra alla typer av elinstallationer säkert och effektivt. Det innebär att kunder kan vara säkra på att deras elarbete kommer att utföras enligt korrekt och utan risk för fara. Dessutom kan våra behöriga elektriker i Malmö hjälpa till med allt från att installera nya ledningar och fixturer till att inspektera befintliga ledningar för fel eller skador.

Vi har verktygen du behöver

Våra elektriker kommer också utrustade med alla nödvändiga verktyg och utrustning som behövs för att få jobbet gjort rätt första gången. Detta säkerställer att husägare inte behöver oroa sig för att behöva spendera extra pengar på verktyg eller material som de kanske inte redan har hemma. Dessutom är våra elektriker kunniga om vilka byggregler som gäller, vilket innebär att de kan ge råd till husägare om ändringar de behöver göra så att deras elinstallation är uppdaterad och korrekt utförd.

Anlita elektriker i Malmö

Detta kommer inte bara att hjälpa till att se till att ditt projekt slutförs korrekt , utan du kommer också att spara tid och pengar på eventuella reparationer i framtiden tack vare deras kunskap och expertis. Att utföra elinstallationer utan rätt kunskap kan innebära dyra misstag, vilket man helst undviker!

Så om du letar efter pålitlig hjälp med någon form av elinstallationer, kontakta en elektriker i Malmö redan idag!

Läs mer om våra övriga tjänster här!