Bygga pool

Att bygga pool är ett stort projekt och en stor investering, därför fokuserar vi på att vara med dig från första planeringen och hela vägen till en färdigställd pool.

Lång erfarenhet

Vår personal har mer än 15 års erfarenhet av att bygga pooler. Vi utgår alltid ifrån era specifika önskemål och behov, men i bagaget har vi mycket erfarenhet så vi kan hjälpa er att ta rätt beslut i planeringen som underlättar själva projeketet och säkra att ni verkligen får den slutprodukt ni drömmer om.

Mer än bara en pool

När du köper en pool genom Sydgripen får du inte bara marknadsledande stomme och utrustning, du får också fördelen av att planera din pool tillsammans med oss som har vana av att inte bara sälja pooler utan också att installera och utföra löpande service på dem. Det innebär att vi känner till utmaningar som är vanliga under byggprocessen och kan förebygga dessa så ditt projekt ska löpa på så smidigt som möjligt och framförallt för att säkra att det inte tillkommer en massa dolda kostnader under resans gång.

Då vi inte bara är en poolleverantör är vi också experter på din utemiljö. Vi gör teknikrum, uteplatser, växthus, pergola, trädgårdsanläggning etc. och kan därför hjälpa dig att få en komplett utemiljö. Vi har även egen import av italiensk klinker av högsta kvalitet.

Samarbetspartners

När ni köper pool genom Sydgripen Sverige får ni material från Pahlén Sverige. Pahlén är ett anrikt svenskt företag med mer än 50 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för swimmingpooler. Produkterna tillverkas av brons, rostfritt syrafast stål, titan och termoplast för att garantera lång livslängd och driftsäkerhet. Pahléns tillverkning sker i fabriken i Upplands Väsby.

Att köpa en pool innebär många små val för att få ihop en helhet och därför har vi tillsammans med Pahlén satt ihop ett mindre showrum där ni är välkomna att se poolutrustningen så ni vet vad ni köper.

Poolservice

Vårt poolservice team hanterar allt från enklare åtgärder och säsongs öppning/stängning till full poolservice och regelbunden städning av er pool. Beroende på era behov sätter vi gärna ihop ett paket som passar er, allt för att ni ska få så mycket ut av er pool som möjligt.

Varför ska Sydgripen bygga er pool

Med SydGripen Entreprenad AB som din totalentreprenad kan vi erbjuda bland annat:

  • Konsultering redan i planeringsfasen
  • Transparent prissättning och inga dolda kostnader
  • Kvalitetspool från Pahlén Sverige
  • En partner som kan ta hand om hela din utemiljö
  • Erfarenhet från att sälja, bygga och över åren hantera pooler