TJÄNSTER

VAD VI GÖR

Byggservice

Våra gedigna hantverkskunskaper kommer väl till pass i vår byggservice. Vi utför de flesta typer av arbeten, exempelvis stomkompletteringar, köksinstallationer och montage av innervägger, tak, fasader, socklar och foder. I vår byggservice erbjuder vi snabb och bra service med en flexibel organisation. Vi ställer snabbt upp för våra kunder!

Ett bra exempel på byggservice där våra resurser används optimalt är Servicekuben där vi deltar i nybyggnation av 73 lägenheter och gör all inredning, gipsning och dörrinstallation.

Entreprenad

När det gäller större totalentreprenader har SydGripen Entreprenad resurser i form av erfarenhet och kunskap. Vi bygger skolor, vindslägenheter och flerfamiljshus med också tillbyggnader, trädgårdsanläggningar och pooler. Noggrann planering, lösningsorienterat fokus och en nära relation med beställaren gör att vi håller tiderna i projekten.

Vi har de flesta hantverkskategorierna på företaget, bland annat egen el-avdelning. Dessutom samarbetar vi med underentreprenörer som delar vårt fokus på hög kvalitet.

Elinstallation

Vi har lång erfarenhet och kunskap avseende alla typer av elinstallationsarbeten och erbjuder tjänster från professionella elinstallatörer, som del i en totalentreprenad eller som en separat tjänst.

Poolservice

Vi erbjuder ett brett utbud av pooltjänster, från poolskydd till poolkemi. Vi hjälper dig att göra ditt poolägande enkelt och maximerar livslängden på din pool och poolutrustning. Vi kan även hjälpa dig med att bygga teknikrum, renovera ditt befintliga eller felsöka och åtgärda problem med pooltekniken samt rådgiva dig när det gäller kringliggande miljö såsom belysning, trädäck och klinkerdäck för att skapa en fullständig poolupplevelse.

Måleri

Vi har en lång erfarenhet och kunskap inom alla typer av måleriarbeten, både när det gäller nybyggnation och renoveringsarbeten.