OM SYDGRIPEN.SE

Sydgripen.se är en samling av två olika företag som drivs av Carl Klimfors och Daniel Lindgren.

Sydgripen Sverige AB som är en komplett byggfirma som arbetar med projekt i alla storlekar. Vi hanterar allt från mindre renoveringar till större byggprojekt.

Läs mer om Sydgripen Sverige här.

I mars 2024 startades Sydgripen Pool och Bad AB som är återförsäljare av allt inom pool och spa. Både via webshop och en fysisk butik hjälper vi dig med all utrustning du kan behöva och med vår mångåriga erfarenhet av att bygga och underhålla pooler ger vi dig gärna råd om så behövs.

Läs mer om Sydgripen Pool och Bad här.

Vanliga frågor

Bygger ni pooler?

– Det gör vi. Vi kan hjälpa dig med alla typer av poolprojekt, från enklare standardpooler till att realisera avancerade och kreativa idéer. Vi har många års erfarenhet av poolbyggande, så involvera gärna oss tidigt så kan vi hjälpa till med vägledning för att få ihop en så bra lösning som möjligt?

Kan ni kakla pooler?

– Kakling av pool är dyrare än liner så det blir ofta en kostnadsfråga för dig som är intresserad av en ny pool, men vi kan definitivt hjälpa dig och gör regelbundet kaklade pooler.

Jag vill ha en helhetslösning för min utemiljö och trädgård, kan ni hjälpa oss med det?

– Vi tar oss gärna an uppgiften att skapa en oas i din utemiljö, med allt från att bygga staket, sätta in en pool, bygga altan etc. Med vår samarbetspartner Blomster och Form kan vi även erbjuda rådgivning och anläggning av en vacker trädgård.

Gör ni projekt med ROT-avdrag?

– Ja, vi hanterar ROT-avdrag praktiskt och enkelt och kan erbjuda dig offert på arbetet utifrån vad du har möjlighet att dra av.

Kan ni renovera badrum?

– Vi och våra underentreprenörer har full våtrumsbehörighet och kan renovera och bygga nya badrum.

Fanns det inte en annan byggfirma som hette Sydgripen innan?

– Det stämmer bra. Sydgripens gamla entreprenadavdelning drevs under en annan ägarstruktur och ansökte tyvärr om konkurs i mars 2024. Namnet lever visserligen vidare i Sydgripen.se men i ny regi och där ingår Sydgripen Sverige AB som är en byggfirma och Sydgripen Pool och Bad AB som är en återförsäljare av poolutrustning.

VÅR VISION

Våra vision är att förverkliga era drömmar, oavsett om de är små eller stora. Att planera, rita, bygga eller anlägga efter era önskemål så att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga.

Att kunna erbjuda totala lösningar med de bästa sammarbetspartnerna, så som El, VVS, Måleri, även leverantörer av material i toppklass.