Bygg din pool på hösten, bada och njut när det är varmt!

Förverkliga drömmen

Många drömmer om en pool under sommaren för att sen bara lägga drömmen på hyllan när värmen försvinner. Då riskerar man att stå där badsugen när värmen återvänder och ångrar sig att man inte tog itu med projektet i god tid. Det finns många fördelar med att planera och påbörja sitt poolbygge under hösten och Sydgripen Entreprenad är med dig i varje steg från tidig planering till badfärdig pool.

Läs mer mer om att bygga pool och kom i kontakt med oss här.

 

Lättare markarbeteg

Marken är varm och oftast torrare efter sommaren till skilland från på våren, vilket underlättar grävningsarbetet. Här nere i Skåne kan vi utföra markarbeten långt in på hösten och det är dessutom lågsäsong och därför lättare att hitta flexibla tider.

Din trädgård tackar dig

Ett poolbygge kommer slita på din trädgård och då är det bättre att ta den smällen på den tiden av året då du använder din trädgård mindre. Dessutom maximerar du tiden din trädgård får att återhämta sig under våren för att vara på sin bästa sida när sommaren kommer.

Färsk inspiration

Ni har säkert gått och funderat på en pool under sommaren, då är era idéer färska och det är perfekt tid för oss att sitta tillsammans och hitta bästa upplägget för er. Sydgripen bygger inte bara er pool, vi kan ta hand om hela er utemiljö och se till att ni får oasen ni drömmer om.